Låt oss hyra ut ditt hus eller lägenhet!

Låt oss hyra ut ditt hus eller lägenhet!

Vi är dina ögon på plats – när du är någon annanstans

Bostadsagenturen erbjuder en helhetslösning där vi hittar rätt hyresgäst, skriver juridiskt korrekta avtal och garanterar hyran betald i tid.

Det gör att du i lugn och ro kan studera på annan ort, jobba utomlands eller bli sambo utan att behöva sälja din bostad. Välkommen till Bostadsagenturen!

Kontakta oss!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar.

Tre unika fördelar med Bostadsagenturen

alltid rätt hyresgäst

Vi ser till att din hyresgäst har rätt profil och rätt ekonomiska förutsättningar för att hyra bostaden. Säger hyresgästen upp avtalet ordnar vi en ny hyresgäst. 

Hyresgaranti

För att du ska känna dig trygg med att hyra ut din bostad lämnar vi hyresgaranti. Det innebär att vi alltid betalar ut hyran oavsett om din hyresgäst inte betalat i tid.

vi är dina ögon på plats

Bostadsagenturen ser till att underhåll sköts av din bostad under uthyrningstiden. Vid hyrestidens slut gör vi också en besiktning av bostaden och åtgärdar fel.

Så blir vår tjänst kostnadsfri för dig som hyr ut

Bostadsagenturens modell för uthyrning är helt transparent. För dig som uthyrare finns inga dolda avgifter. Alla tjänster ingår när vi hyr ut din bostad.

Hyresgästen betalar en avgift

Hyresgästen betalar en avgift på 1 500 kronor i månaden utöver den hyra som betalas ut till uthyraren.

Avgiften tas ut för vår service i form av bland annat korrekta hyresavtal och en bostadsgaranti för garanterad bostad i Stockholm.

Vilken typ av bostad vill du hyra ut?

HYRA UT HUS

Besiktning, skötsel och sophantering. När du hyr ut ditt hus i andra hand finns det mycket att tänka på. Här listar vi sex viktiga saker för att ge dig en bra start på din andrahandsuthyrning.

HYRA UT BOSTADSRÄTT

Att hyra ut sin bostadsrätt är enklare än att hyra ut en hyresrätt, framför allt när det gäller villkor och hyressättning. Här är fem saker du måste känna till innan du hyr ut din bostadsrätt.

HYRA UT HYRESRÄTT

Du har rätt att hyra ut din hyresrätt i andra hand, men det är klurigare än att hyra ut en bostadsrätt. Vi listar sju saker för att uthyrningen ska bli smidig och trygg för dig.

schyssta villkor

Schyssta villkor för alla parter

För oss är det väldigt viktigt att erbjuda en tjänst med bra villkor för alla parter. Därför förmedlar vi enbart bostäder med en skälig hyresavgift för hyresgästen.

För att skapa långsiktiga och hållbara relationer för både uthyrare och hyresgäst baserar vi hyresnivån på lägenheter och villor som är uthyrda, inte av bostäderna som finns på andrahandsmarknaden och ej blivit uthyrda på grund av för hög hyra.

På detta sätt skapar vi förutsättningar för ett långsiktigt samarbete – där du månad efter månad kan känna dig trygg med att din bostad är i trygga händer och att du alltid får hyran betald i tid.

 

Bostadsagenturen omnämns i:

Så hyr vi ut din bostad till rätt person i fem steg

Att på egen hand hitta en lämplig hyresgäst är knepigt. Bostadsagenturen använder sig därför av ett eget register av premiumkunder som söker bostäder i Stockholm, Norrtälje och Uppsala. Så här gör vi det smidigt för dig som vill hyra ut:

1. Vi sätter en marknadsmässig hyra vilket skapar en långsiktighet för dig som uthyrare.

2. Vi fotar din bostad professionellt en attraktiv beskrivning och marknadsför den.

3. Vi hittar rätt person med rätt förutsättningar att hyra din bostad.

4. Vi visar bostaden, gör personlig intervju och bakgrundskontroll.

5. Vi skriver kontrakt. Bostaden uthyrd!

trygg andrahandsuthyrning

Låt oss hyra ut din bostad!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar. Vill du hellre ringa oss så finns vi på  08 – 627 99 10.