fbpx

Vill du hyra lägenhet eller villa i Stockholm?

Bostadsagenturen hyr ut bostäder i andra hand i Stockholm och Uppsala. Genom oss får ett tryggt andrahandskontrakt med schyssta villkor.

SE VÅRA LEDIGA OBJEKT PÅ FACEBOOK

Våra lediga bostäder just nu hittar ni snabbt på vår Facebooksida. När du hittat en bostad du är intresserad av så klickar du dig vidare till Blocket-annonsen i inlägget och gör en ansökan där.
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons Load more

Vi gör det tryggt att hyra i andra hand

Om du söker ett boende i andra hand i Stockholm har du kommit alldeles rätt. Vår tjänst är en brygga mellan uthyrare och hyresgäst, vilket garanterar säkerheten för båda parter.

Våra jurister tar fram specialanpassade hyresavtal, så du kan känna dig trygg i ditt nya boende.

Vi ser till att allt är rätt försäkrat och du kan även beställa hemstädning via oss.

Medlemskap för hyresgäster hos Bostadsagenturen

När du som hyresgäst signerar ett hyresavtal via oss på Bostadsagenturen, aktiveras ditt medlemskap automatiskt. Detta medlemskap ger dig följande:

  1. Förtursgaranti till våra lediga bostäder – Du får förtur till våra lediga bostäder vilket ökar dina chanser att hitta ett nytt boende snabbt.
  2. Fri support gällande felanmälan – Vi erbjuder kostnadsfri support för alla dina felanmälningar under hyresperioden.
  3. Fri rådgivning om bostadsfrågor – Få kostnadsfri rådgivning om boende / fastighetsfrågor.
 
Kostnad för medlemskapet:
Medlemsavgiften är inkluderad i den totala månadskostnaden och är den kostnad vi lägger på utöver hyran som betalas till bostadens ägare/förstahands hyresgästen.
Det finns inga extra kostnader utöver det som anges i hyresavtalet. Medlemskapet avslutas automatiskt när hyresperioden tar slut.

Få förtur till lediga lägenheter

Vi värnar om alla våra hyresgäster och finns därför där för dig även efter att hyresperioden är slut, om du fortsättningsvis vill hyra en lägenhet i andrahand utav oss.

Som hyresgäst hos oss får du alltid förtur till våra lediga lägenheter i det fall vi inte lyckas förlänga ditt nuvarande andrahandskontrakt.