fbpx

Hyresgaranti för alla våra uthyrare

En av de viktigaste delarna för att en uthyrning av hus eller lägenhet ska kännas trygg och smidig är vetskapen om att hyran betalas i tid - Bostadsagenturen ser till att den alltid finns på ditt konto den sista varje månad.

Att hyra ut sitt hem i andra hand är ett stort pussel att lägga. Allt från hyresgäst till inventarielista och juridiskt hållbara hyresavtal måste på plats innan du i lugn och ro kan bege dig i väg till en ny stad och jobba eller plugga. Väl borta, ibland på andra sidan jordklotet, så kan ett litet problem snabbt växa till ett stort. Och det som de flesta oroar sig för vid en andrahandsuthyrning av sin bostadsrätt eller hus är om hyran kommer betalas i tid.

På Bostadsagenturen jobbar vi därför med Hyresgaranti. Det innebär att så länge det finns en hyresgäst som bor i din bostad med ett giltigt avtal, sätts din avtalade hyra in på ditt konto den sista varje månad.

Det innebär att om en hyresgäst slutar att betala hyran så sägs hyresgästen vanligtvis upp med en uppsägningstid om 3 månader, bostadsagenturens hyresgaranti går in och betalar under hela uppsägningstiden. Samtidigt jobbar vi aktivt med att hitta en ny hyresgäst som kan tillträda i samband med att dåvarande hyresgäst flyttar ut, detta för att motverka glapp i hyrestiden.

Facebook

Läs mer...

Bostadsagenturen

Välkommen till Bostadsagenturen – där vi erbjuder expertis inom bostadsuthyrning och skräddarsydda lösningar för våra kunder. Med vårt engagerade team och vår proaktiva strategi strävar vi efter att göra bostadsuthyrningen enklare och tryggare för alla. Lita på oss för att hitta den perfekta hyresgästen för din bostad!

Läs mer

Snittpriser vid uthyrning i Stockholm 2023 & prognos för 2024

Utforska senaste årets snittpriser för bostadsuthyrning i Stockholm och få en försiktig prognos för 2024. Upptäck hur ekonomiska faktorer påverkar prissättningen och hur vi på Bostadsagenturen anpassar oss för att fortsätta erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Läs mer

Hyra ut istället för att sälja?

Att hyra ut istället för att sälja: En smart strategi för ekonomisk stabilitet. Överväg att hyra ut din bostad istället för att sälja när priserna sjunker. Fortsätt generera inkomster, avvakta en gynnsam marknadshöjning och dra nytta av den stabila hyresmarknaden.

Läs mer

Vill du hyra ut ditt hus eller lägenhet?

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 24 timmar!