fbpx

Hyra ut villa med uthyrningsdel

Att köpa en villa och sedan bygga om den till fler uthyrningsdelar kan vara ett bra sätt att öka sin inkomst genom att hyra ut till flera hyresgäster samtidigt.

Innan du fortsätter med detta projekt, se till att du har tillstånd från kommunen och att du följer alla regler och lagar som gäller för att göra ombyggnader och hyra ut bostäder.

 

När du planerar att bygga om en villa till fler uthyrningsdelar, se till att du har en noggrann budget och tidslinje för projektet. Det kan vara en bra idé att anlita professionella entreprenörer och arkitekter för att hjälpa till med planering och genomförande av ombyggnaden.

 

Kom också ihåg att marknadsföra de nya uthyrningsdelarna ordentligt för att locka potentiella hyresgäster. Du kan använda dig av olika plattformar som för annonsering eller ta hjälp av professionella uthyrare som Bostadsagenturen.

 

Genom att göra noggranna förberedelser och följa rätt lagar och regler kan du ha en framgångsrik och lönsam verksamhet med att hyra ut flera enheter i din ombyggda villa.

Facebook

Läs mer...

Hyra ut bostad i andrahand

Planerar du att hyra ut din bostad i andrahand? Förstå de viktiga aspekterna såsom tillstånd från hyresvärd, upprättande av hyresavtal, bestämning av hyra och deposition, samt hantering av bostadsförsäkring och skatter. Gör dig redo att hyra ut med våra praktiska tips.

Läs mer

Investera i bostäder

Upptäck hur investering i bostäder kan ge stabil avkastning och passiv inkomst. Läs om de skattefördelar och diversifieringsmöjligheter som fastighetsinvesteringar erbjuder, samt vikten av att göra noggrann marknadsanalys innan du investerar.

Läs mer

Hyra ut i andrahand/förvaltning

Upptäck fördelarna med att anlita ett förvaltningsföretag för uthyrning av din fastighet. Frigör tid och minska stress med professionell hantering av administrativa uppgifter och effektiv kontakt med hyresgäster. Kontakta oss på Bostadsagenturen för expert hjälp idag!

Läs mer

Vill du hyra ut ditt hus eller lägenhet?

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 24 timmar!