Låt oss hyra ut din bostadsrätt i stockholm!

Låt oss hyra ut din bostadsrätt i stockholm!

Bostadsagenturen sköter hela uthyrningen åt dig:

1. Visning och lämplig hyresgäst

Tillsammans med dig bestämmer vi en hyresnivå. Därefter håller vi i visningar, intervjuar hyresgäster och tar kreditupplysningar. 

2. Garanterat trygg uthyrning

För att du ska känna dig trygg skriver vi juridiskt korrekta avtal och lämnar hyresgaranti. Vi betalar ut hyra i tid under hela uthyrningsperioden!

3. Vi är dina ögon på plats

Bostadsagenturen ser till att underhåll sköts av din bostad under uthyrningstiden. Vid hyrestidens slut gör vi också en besiktning av bostaden och åtgärdar fel.

Vad kostar det att hyra ut med Bostadsagenturen?

För dig som uthyrare är vår tjänst kostnadsfri!

Hyresgästen betalar en avgift på max 1 500 kronor i månaden utöver den hyra som betalas ut till uthyraren för vår service och bostadsgaranti.

Här startar uthyrningen av din bostadsrätt!

När du fyllt i formuläret kontaktar vi dig inom 24 timmar för att svara på dina frågor. Vill du gå vidare så bokar vi ett kostnadsfritt möte.

schyssta villkor

Hyra ut bostadsrätt – läs vår guide!

Hur länge får jag egentligen hyra ut min hyresrätt? Och hur mycket är lämpligt att ta i hyra per månad? Det finns många frågor att ställa sig när man ska hyra ut sin bostadsrätt. Här har vi satt ihop en guide där du kan läsa mer om vad som gäller specifikt för andrahandsuthyrning av bostadsrätter.

Bostadsagenturen omnämns i:

Låt oss hyra ut din bostad!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar.