fbpx

Låt oss hyra ut din bostadsrätt i Stockholm!

Bostadsagenturen sköter hela uthyrningen åt dig:

1. VISNING OCH LÄMPLIG HYRESGÄST

Tillsammans med dig bestämmer vi en hyresnivå. Därefter håller vi i visningar, intervjuar hyresgäster och tar kreditupplysningar.

2. GARANTERAT TRYGG UTHYRNING

För att du ska känna dig trygg skriver vi juridiskt korrekta avtal och lämnar hyresgaranti. Vi betalar ut hyra i tid under hela uthyrningsperioden!

3. VI ÄR DINA ÖGON PÅ PLATS

Bostadsagenturen ser till att underhåll sköts av din bostad under uthyrningstiden. Vid hyrestidens slut gör vi också en besiktning av bostaden och åtgärdar fel.

Vad kostar det att hyra ut med Bostadsagenturen?

För dig som uthyrare är vår tjänst kostnadsfri!

Hyresgästen betalar en avgift på max 1 500 kronor i månaden utöver den hyra som betalas ut till uthyraren för vår service och bostadsgaranti.

Här startar uthyrningen av din bostadsrätt!

När du fyllt i formuläret kontaktar vi dig inom 24 timmar för att svara på dina frågor. Vill du gå vidare så bokar vi ett kostnadsfritt möte.
schyssta villkor

Ett hållbart sätt att hyra ut bostad

För att skapa långsiktiga och hållbara relationer för både uthyrare och hyresgäst rekommenderar vi en hyresnivå baserad på lägenheter och villor som redan är uthyrda i andra hand i ditt område. Du får bra betalt när du hyr ut, samtidigt som hyresgästen får en rimlig månadskostnad.

På detta sätt skapar vi förutsättningar för ett långsiktigt samarbete – där du månad efter månad kan känna dig trygg med att din bostad är i trygga händer och att du alltid får hyran betald i tid.

Bostadsagenturen omnämns i:

Låt oss hyra ut din bostad!

Vill du veta mer om hur vår tjänst fungerar? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. Vill du bli uppringd istället? Klicka här.