fbpx

Bostadsagenturen

Välkommen till Bostadsagenturen

Välkommen till Bostadsagenturen, en av branschens mest kunniga aktörer. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en unik och omfattande erfarenhet inom bostadsuthyrning.

Vår filosofi och framgång

Med år av framgångsrik verksamhet bakom oss har vi byggt upp en stark och pålitlig reputation. Det är genom att sätta våra kunders behov och önskemål i fokus som vi har lyckats positionera oss som en av de ledande bostadsförmedlarna i Stockholm.

Kundorienterad service och skräddarsydda lösningar

Vi förstår vikten av att skapa långsiktiga relationer och att förstå varje individs unika situation. Genom att lyssna noggrant och erbjuda skräddarsydda lösningar kan vi säkerställa att våra kunder uppnår sina mål.

Expertteamet på Bostadsagenturen

Vårt team består av engagerade och kunniga uthyrare som är väl insatta i marknaden. Med deras expertis och drivkraft kan vi erbjuda marknadens bästa bostadsuthyrare i Stockholm!

Innovativt och proaktivt

Vår framgång är inte bara etablerad genom våra nöjda kunder, utan också genom vår dedikation till att alltid ligga i framkant och vara proaktiva inom branschen.

Aktualitet och förtroende

Vi håller oss ständigt uppdaterade om de senaste förändringarna i fastighetsmarknaden för att kunna erbjuda de mest relevanta och aktuella råden och tjänsterna.

Vår inbjudan till dig

Vi är stolta över det förtroende vi har fått och ser fram emot att vara din partner i jakten på att hitta den mest lämpade hyresgästen för din bostad! Vår passion och erfarenhet sätter oss i en unik position för att hjälpa dig uppnå dina mål – välkommen till Bostadsagenturen, där vi gör bostadsuthyrningen enklare och tryggare!

Facebook

Läs mer...

Hyra ut villa med uthyrningsdel

Upptäck hur du kan öka din inkomst genom att omvandla en villa till flera uthyrningsenheter. Få värdefulla tips om att säkra tillstånd, följa lagar, budgetera projektet och marknadsföra dina nya uthyrningsdelar effektivt.

Läs mer

Hyra ut bostad i andrahand

Planerar du att hyra ut din bostad i andrahand? Förstå de viktiga aspekterna såsom tillstånd från hyresvärd, upprättande av hyresavtal, bestämning av hyra och deposition, samt hantering av bostadsförsäkring och skatter. Gör dig redo att hyra ut med våra praktiska tips.

Läs mer

Investera i bostäder

Upptäck hur investering i bostäder kan ge stabil avkastning och passiv inkomst. Läs om de skattefördelar och diversifieringsmöjligheter som fastighetsinvesteringar erbjuder, samt vikten av att göra noggrann marknadsanalys innan du investerar.

Läs mer

Vill du hyra ut ditt hus eller lägenhet?

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 24 timmar!