fbpx

Hyra ut bostad i Spanien med Bostadsagenturen

Vi på Bostadsagenturen erbjuder en smidig och trygg tjänst för dig som vill hyra ut bostad i Spanien, särskilt på Solkusten i områden som Málaga, Fuengirola och Marbella. Genom vårt svenska kontor, både i Sverige och Spanien, har vi lokal närvaro och svensk personal på plats för att säkerställa att allt kring uthyrningen går smidigt.

När du väljer att hyra ut din bostad via oss, kan du känna dig trygg med att vi hanterar hela processen – från att hitta rätt hyresgäster till att säkerställa att alla juridiska krav uppfylls. Vi är specialister på att hyra ut bostäder och har lång erfarenhet av att förmedla hyreskontrakt för såväl lägenheter som hus längs Solkusten.

Vårt mål är att göra det enkelt och bekvämt för dig att hyra ut bostad på distans, med full support från vårt svenska team på plats. Oavsett om du planerar att hyra ut bostad kort- eller långsiktigt, tar vi hand om allt från marknadsföring till hantering av hyresgäster och skötsel av fastigheten.

Kontakta oss redan idag om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att hyra ut din bostad i Spanien.

Facebook

Läs mer...

Hur viktigt är det att hitta rätt hyresmäklare när du vill hyra ut bostadsrätt?

Att hyra ut en bostadsrätt i en komplex marknad som Stockholm kan vara utmanande, men valet av rätt hyresmäklare gör hela skillnaden. Med expertis inom marknadsföring, juridisk trygghet och noggrann hantering av hyresgäster ser en professionell hyresmäklare till att din bostad förvaltas på bästa sätt. Låt oss på Bostadsagenturen hjälpa dig genom hela uthyrningsprocessen, från hyressättning till kontrakt och uppföljning.

Läs mer

Varför är det viktigt att vara en registrerad fastighetsmäklare som hyresmäklare?

I en stad som Stockholm, där bostadsmarknaden är komplex, är det avgörande att välja en registrerad fastighetsmäklare som hyresmäklare. Genom att följa lagar, erbjuda expertis och säkerställa kundens trygghet skapar vi en rättvis och transparent process för både hyresgäster och fastighetsägare. Hos Bostadsagenturen i Stockholm kan du lita på att vi följer de högsta standarderna och har försäkringsskydd som ger extra säkerhet i varje affär.

Läs mer

Trygghet från start till slut

Att hyra ut din bostad ska vara enkelt och tryggt. Hos Bostadsagenturen tar vi hand om hela uthyrningsprocessen, från värdering till hantering av felanmälningar. Vår omfattande tjänst inkluderar marknadsföring, urval av pålitliga hyresgäster, och juridisk rådgivning. Låt oss göra din uthyrning smidig och säker, så att du kan fokusera på annat.

Läs mer

Vill du hyra ut ditt hus eller lägenhet?

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 24 timmar!