hyr ut din bostad i andrahand, enkelt & tryggt.

BostadsAgenturen erbjuder en helhetslösning för dig som vill hyra ut din bostad i andrahand. Vi hittar en passande hyresgäst, upprättar juridiska avtal samt ser till att hyran finns på ditt konto varje månad. 

Vi garanterar en smidig uthyrning av ditt boende

BostadsAgenturen ansvarar för månadshyror och alla omkostnader genom hela uthyrningsperioden. Ingen hyra blir sen.

Vi hyr ut din bostad till en passande hyresgäst och följer upp att hyresgästen lever upp till dina förväntningar under hela uthyrningsperioden.

Vi ser också till att hyresgästen är rätt försäkrad, utför noggranna kontroller av din bostad samt hanterar eventuella felanmälningar under hyresperioden.

HYRAN I TID VARJE MÅNAD

Slipp oro för att din hyresgäst inte betalar i tid. Vi tar fullt ansvar & ser till att din hyra betalas i tid varje månad.

tryggt & säkert

Vi hjälper dig upprätta juridiskt korrekta hyresavtal & ser till att allt är försäkrat. Tryggt, enkelt och säkert!

PERSONLIG HYRESKONSULENT

Du får en personlig hyreskonsulent som finns vid din sida och hjälper dig med eventuella frågor eller problem under hela hyrersperioden.

Som en uthyrning borde fungera

Vi gör det enkelt & bekymmersfritt att hyra ut en bostad i andrahand. Vi finns med dig under hela processen, ända tills din hyresgäst flyttar ut.

Genom oss är du garanterad att få din hyra betald varje månad, oavsett om hyresgästen betalar i tid eller inte.

Fördelar med att använda vår tjänst:

✅  Kostnadsfritt för dig som hyr ut
✅ 
Vi hittar en passande hyresgäst till din bostad
✅  Upprättande av juridiskt korrekta avtal
✅  Vi ser till att hyresgästen är försäkrad
✅  Hyran på ditt konto i tid varje månad
✅  Personlig hyreskonsulent

✅  Besiktningar av din bostad
✅  Vi hanterar alla felanmälningar från hyresgästen

schyssta villkor

Schyssta villkor för alla parter

För oss är det väldigt viktigt att erbjuda en tjänst med schyssta villkor för alla parter.

Därför hyr vi enbart ut andrahandsuthyrningar med en skälig hyresavgift för hyresgästen, samtidigt som vi finns tillgängliga för dig som uthyrare och att se till att allt går som förväntat under hyresperioden.

På detta sätt skapar vi förutsättningar för ett långsiktigt samarbete – där du månad efter månad kan känna dig trygg med att din bostad är i trygga händer och att du alltid får hyran betald i tid.

 

BostadsAgenturen omnämns i:

Så går en uthyrning till

När du anlitar oss för att hyra ut din bostad tar vi hand om allt från början till slut. Efter att du gett oss fullmakt att hitta en hyresgäst till din bostad fotograferar vi din bostad & annonserar uthyrningen i våra kanaler.

Därefter hanterar vi alla sökande & gör bakgrundskontroller på dessa, för att hitta den mest passande hyresgästen till din bostad som vi slutligen upprättar ett hyreskontrakt med.

Allt detta är kostnadsfritt för dig som uthyrare, eftersom att vi tar ut en avgift från den som hyr bostaden.

För oss är det väldigt viktigt att erbjuda en tjänst med schyssta villkor för alla parter, därför ser vi alltid till att hyresgästen betalar en skälig hyresavgift för den bostad de hyr.

Under hela hyresperioden finns vi tillgängliga för dig som bostadsuthyrare & vi gör regelbundet besiktningar av din bostad för att du ska kunna känna dig trygg med din uthyrning.

 

Skapa en kostnadsfri förfrågan

Vill du veta mer om hur vår tjänst fungerar? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom 24 timmar. Vill du bli uppringd istället? Klicka här.

Har du några frågor?

Kontakta oss idag via e-post eller kontaktformuläret!